TFHPC FRONT DYNAMO HUB

Potència de sortida: AC-6V3W

Tipus de fre: disc 6 forats

Orificis par radis: 32

Eix: 15 x 100 mm

€ 131,40
Forats
Tipus Eix
Brand:
Descripción

Ets un apasionat dels llargs viatges i et preocupa no poder carregar el teu Garmin, el mòbil, la càmara o fer funcionar la teva llum sense haver de parar? El buje.dinamo és la solució als teus problemes.  

Essencialment, un buje-dinamo és un buje que, integrat a la roda davantera de la bicicleta, genera electicitat i et permet alimentar els teus dispositius electrònics.

No té res a veure amb les antigues llums dinamo i la seva indesitjada resistència. El buje dinamo no et fa augmentar el teu esforç necessari i, per tant, et permet viatjar tot el dia amb la llum encesa i, com a conseqüència més segur. 

També s'ha de destacar les seves dimensions, ja que aquest buje es casi tant petit com un estàndard, y accepta diferentes configuracions de radis i eixos per satisfer les demandes dels ciclistes més exigents. 

Canviant les tapes del extrem, es pot intercanviar la dinamo entre bicicletes que utilitzin eixos QR, 12 mm o 15 mm. Pot obtenir el buje amb un ample estàndard de 100 mm o  per adaptar-s'he a les forquilles Boost de 110 mm. i els models per frenos de disc estàn disponibles amb 6 cargols.  

Sigui com sigui, els bujes-dinamo s'estàn convertint en algo comú ente els cicloturistes. Això es pot atribuir als avanços de la tecnologia LED, a les millores en aquest tipus de buje i al fet que tots tenim dispositius USB que ens agrada carregar durant el trajecte. 

Pes: 449 g

Potència de sortida: AC-6V3W

Tipo de freno: disco 6 forats

Tipo de eix: QR 15/12 / 9 mm (un buje pot ser compatible amb 3 eixos dierents)

Orificis per radis: 32

Eix: 15 x 100 mm

Rodament de cartutx sellat (SB): 2 peces

Detalles del producto
TFWHHU015
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Related products

Obtenga nuestras últimas noticias y promociones

Puede darse de baja en cualquier momento. Para ello, consulte nuestra información de contacto en el aviso legal.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in