ASS SAVERS MUDGUARD

Ass Saver Regular mantindrà el teu cul sec i augmentarà dràsticament la comoditat en el recorreguts freds i molls. 

Limited time offer:
€ 6,66 € 7,40
Fuera de stock
Avisarme cuando esté disponible
Descripción

Ja sigui que viatgis a la feina o a una gira mundial UCI, el Ass Saver Regular mantindrà el teu cul sec i augmentarà dràsticament la comoditat en els recorreguts freds i molls. 

L'últim Ass Saver té el nou sistema de fixació FLIP-TIP ™. Un cop instal·lat, simplement has de doblar la punta del Ass Saver i s'assegurarà fermament als rails del seient. 

Fàcil de connectar, mai és una càrrega i sempre està per cubrir-t'he, pasi el que pasi. 

Característiques: 

- Fàcil de montar, no fan falta eines. 

- Nou sistema patentat de fixació FLIP-TIP ™

- S'adapta a tots els seients de rail estàndard, també en rails de carboni

- Adecuat per neumàtics de entre 30-50 mm

- Manté el teu cul sec en carreteres molles

Especificacions tècniques

Fixació frontal del rail: Des de 2014, tots els Ass Savers es fixen només als rails davanters del seient. L'avantatge d' aquesta solucuó és que els seients són més uniformes en aquesta àrea y, per tant, podem proporcionar un ajust adecuat a una gamma molta més amplia de seients. Si només es lliga als rails davanters, l' Ass Saver s'autocentrarà. Si es mou accidentalment, recuperarà la posició. Aquesta és una de les tecnologíes claus de parafangs de seient y, per tant , està protegida sota la patent  Nº SE PRV 1750201-4

FLIP-TIP™: Utilizant els principis d'origami, la tecnologia FLIP-TIP™ pendent de patent, et permet subjectar fermamentl' Ass Saver al seient amb un simple gir de punta, igual que una gorra de ciclisme. Per desbloquejar, simplement s'ha de fer una volta cap avall i riar enrere. La tecnologia FLIP-TIP™® és totalment campatible amb tots els tipus de rails de seients de carboni.

Compactabilitat amb el bossa del seient: el nou Ass Saver es molt més fàcil d'instal·lar que els models anteriors. Si bé no podem garantitzar un ajust perfecte amb totes les alforjes, s'han realitzat grans millores amb una interferència considerablement menor com a resultat.

Fabricació: El secret per transformar una peça plana de plàstic en un producte funcional, és el plegat previ abans del seu ús. Totes les línies de puntuació han sigut cuidadosament disenyades per aconseguir mecanismes de bloqueig, habilitats d'autocentrat, càrrega de ressort i resistència del material. Llegeix les instruccions per garantitzar el millor rendiment.  

Material: 100% Polipropilè

Medidas: 380 x 102 mm

Peso: 19 g

Detalles del producto
ASR-1

Ficha técnica

ESPECIALITAT
URBAN
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Related products
MUDDER MUDGUARD (MINI) MUDDER MUDGUARD (MINI)
Limited time offer
€ 9,38 € 9,88
- Protección de la cara y la caja de dirección. - Se monta de manera fácil y se asegura con correas antideslizantes - Se adapta a todas las horquillas cross country/gravel

Obtenga nuestras últimas noticias y promociones

Puede darse de baja en cualquier momento. Para ello, consulte nuestra información de contacto en el aviso legal.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in