WOHO XTOURING BIKEPACKING DRY HANDLEBAR BAG

Limited time offer:
€ 70,66 € 74,38
Descripción

WOHO XTOURING HANDLEBAR BAG

La bossa de manillar Xtouring, es connecta de forma segura al manillar i assegura una distribució equitativa del equipatge i el pes a la seva bicicleta, algo especialment important quan s'aborden escarpades pujades i senders tècnics. És ideal per transportar roba lleugera o articles voluminosos com un sac de dormir o l'equip de camping. I els tancaments dobles de Roll-Top permeten una àmplia gamma de càrrega. És modular, personalitzable, i es pot utilitzar independentment o ampliarla amb tires d'ordit per proporcionar un espai pràctic per menjar addicional, electrònica lleugera i altres elements essencials. El paquet complementari també proporciona un panell transparent per dispositius de mapa o pantalla tàctil. Inclou quatre separadors d'escuma que es troben entre la bossa i el manillar. Aquests separadors d'ecuma proporcionen una distància física entre les parts superiors d'un manillar de carretera i les mans, i en un manillar pla crea suficient espai per separar-la de les manetes de fre. 

Material i disseny

A WOHO busquen continuament el millor material i components, i passen la major part del temps desenvolupant productes evolucionats. Les bosses Xtouring han sigut realitzades amb una varietat de teixits resistents doblement revestits, que tenen les seguents propietats, optimitzades per el bikepacking. 

Rip-stop yarn: Proporciona resistencia addicional contra rascades o desgast.

TPU/PU impermeable: Doble capa impermeable i revestiment rip-stop per soportar usos robustos. Amb un recobriment repel·lent a l'aigua i a la brutícia, el fang i l'aigua no s'acumulen a les bosses. Les costures estàn cosides per millorar la resistència a la intemperie. 

Base ligera de nylon: Compost especialitzat de material durader pero lleuger. 

3M™ Scotchlite™: La impressió de materials reflectants s'utilitza a tos dos costats per garantitzar la seguretat mentres es circula per la foscos. 

Ganxos fets d'alumini d'alta qualitat i superficie de luxe. Valor màxim d'arrossegament > 50Nm. També està euipada amb sivelles i clips de Duraflex i cinturons de TPU per soportar condicions meteorològiques extremes. 


Capacitat: 9-13 litres
Color: gris

Pes: 260 g

Detalles del producto
HDB-011-03

Ficha técnica

ESPECIALITAT
GRAVEL
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Related products

Obtenga nuestras últimas noticias y promociones

Puede darse de baja en cualquier momento. Para ello, consulte nuestra información de contacto en el aviso legal.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in