WOHO XTOURING BIKEPACKING DRY SADDLE BAG

€ 82,64
Mida
Descripción

Construida amb materials d'alta qualitat, impermeables i optimitzants per millorar la durabilitat i el pes. Les corretges de fixació als rails del seient, el sitema de fixació de 3 punts i amb el tancament a la part superior fan que la bossa es mantingui firme. Es pot reduir la bossa fins a 8 litres de tamany o ampliar-la fins als 12 litres. 

A WOHO busquen continuament el millor material i components, i passen la major part del temps evolucionant productes. Les bosses Xtouring han sigut realitzades amb una varietat de teixits resistents doblemente revestits, i que tenen les seguents propietats optimitzades per el bikepacking.

Rip-stop yarn: Proporciona resistencia addicional contra rascades o desgast.

TPU/PU impermeable: Doble capa impermeable i revestiment rip-stop per soportar usos robustos. Amb un recobriment repel·lent a l'aigua i a la brutícia, el fang i l'aigua no s'acumulen a les bosses. Les costures estàn cosides per millorar la resistència a la intemperie. 

Base ligera de nylon: Compost especialitzat de material durader pero lleuger. 

3M™ Scotchlite™: La impressió de materials reflectants s'utilitza a tos dos costats per garantitzar la seguretat mentres es circula per la foscos. 

Ganxos fets d'alumini d'alta qualitat i superficie de luxe. Valor màxim d'arrossegament > 50Nm. També està euipada amb sivelles i clips de Duraflex i cinturons de TPU per soportar condicions meteorològiques extremes. 

Detalles del producto
SDB-011-03#S

Ficha técnica

ESPECIALITAT
GRAVEL
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Related products
No items

Obtenga nuestras últimas noticias y promociones

Puede darse de baja en cualquier momento. Para ello, consulte nuestra información de contacto en el aviso legal.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in