WOHO XTOURING BIKEPACKING FRAME BAG

Limited time offer:
€ 51,03 € 53,72
Mida
Descripción

Les bosses Xtouring per quadre no són només per bikers viatgers. Són especialment adequades pel seu ús diari i amb ella es probable que t'oblidis per sempre de la teva motchilla.  Construida amb materials d'alta qualitat, impermeables i optimitzades per garantitzar la durabilitat i el pes. Vénen en tres tamanys per adaptar-se a diferents quadres. Els fleixos de cautxú proporcionen una major adherència al quadre i els tirants amb cremallera Paracord ofereixen un fàcil accés, inclòs amb guants, en funcionament.

Material i disseny

A WOHO busquen continuament el millor material i components, i passen la major part del temps desenvolupant productes evolucionats. Les bosses Xtouring han sigut realitzades amb una varietat de teixits resistents doblement revestits, que tenen les seguents propietats, optimitzades per el bikepacking. 

Rip-stop yarn: Proporciona resistencia addicional contra rascades o desgast.

TPU/PU impermeable: Doble capa impermeable i revestiment rip-stop per soportar usos robustos. Amb un recobriment repel·lent a l'aigua i a la brutícia, el fang i l'aigua no s'acumulen a les bosses. Les costures estàn cosides per millorar la resistència a la intemperie. 

Base ligera de nylon: Compost especialitzat de material durader pero lleuger. 

3M™ Scotchlite™: La impressió de materials reflectants s'utilitza a tos dos costats per garantitzar la seguretat mentres es circula per la foscos. 

Ganxos fets d'alumini d'alta qualitat i superficie de luxe. Valor màxim d'arrossegament > 50Nm. També està euipada amb sivelles i clips de Duraflex i cinturons de TPU per soportar condicions meteorològiques extremes. 


Capacitat
S: 45 cm/2.75 litres
M: 45-53 cm/4 litres
L: >53 cm/4.7 litres

Color: Gris

Pes:
S: 161 g

M:186 g

L: 199 g

Detalles del producto
FMB-010-03#S

Ficha técnica

ESPECIALITAT
GRAVEL
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
Related products
No items

Obtenga nuestras últimas noticias y promociones

Puede darse de baja en cualquier momento. Para ello, consulte nuestra información de contacto en el aviso legal.

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in